Introduction
Spotify
Deezer
Apple Music
YouTube
Verkrijgbaar in onze webshop hieronder of via de links naar de volgende winkels:

SOUNDS
SOUNDS
PLATO MAnia
PLATO Mania
Bilbo Records
Bilbo Records
Velvet Music
Velvet Music
Kroese
Kroese
Amazon
Amazon
Bookspot
Bookspot
BOL.com
Bol.com
iTunes
iTunes
Google Play
Google Play
CDBaby
CDBaby
Steun Magic O Metal
Luister overal naar het album 'Magic O Metal - Enter The Metal Realm'. Trotseer de digitale onderwereld van Magic O Metal en ontvang een link om de 12 originele metal-tracks voor jong en oud overal te kunnen beluisteren.
Word deel van het eerste Magic O Metal-avontuur. Alleen JIJ kan voor een goed einde zorgen! Duik in het avontuur van 'Magic O Metal - Enter The Metal Realm', in dit eerste deel van een serie geïllustreerde verhalen.
Doe je ogen dicht, luister ... en besef dat jij getuige bent van een epische strijd tussen goed en kwaad. De eerste stap in The Metal Dimension is gezet! Magic O Metal is een concept album met 12 originele metal-tracks voor jong en oud in een mooi vormgegeven digipack. Inclusief een 12-pagina tellend booklet.
Custom Magic O Metal-gitaar. Vervaardigd uit het meest verfijnde hout uit het betoverde Magic O Metal-woud en gezegend door Picu zelf! Zo ontstond deze Ibanez RG 170 DX, met een unieke Magic O Metal-opdruk.
HORNS UP! Het officiële 'Magic O Metal Horns'-shirt, met daarop het universele teken dat alle metal-fans met elkaar verbindt. Verkrijgbaar in de kleur zwart , in zowel kinder- als volwassen maten.
Picu en Alex, 2 helden uit The Metal Dimension, duelleren op de gitaar. Met dit shirt zal zelfs The Power Pack voor je terugdeinzen! Verkrijgbaar in wit met zwarte mouwen, in zowel kinder- als volwassen maten.
Tommy en Lexie, 2 helden uit The Metal Dimension, trekken er samen op uit. Met dit shirt zal IcePick geen bedreiging meer voor jou vormen! Verkrijgbaar in wit met rode mouwen, in zowel kinder- als volwassen maten.
Nu ben jij klaar voor de ultieme strijd, met deze Generation Metal-hoodie voor álle metal-generaties! Verkrijgbaar in de kleur zwart, in zowel kinder- als volwassen maten.
Magic O Metal bundels
Achter de magische poort bevindt zich een waar audio-visueel spektakel! Je ontvangt het geïllustreerde Magic O Metal-boek én de CD 'Enter The Metal Realm'.
Nu ga je voorbereid de strijd aan met IcePick in ware Magic O Metal-stijl! Je ontvangt het vermelde 'Magic O Metal Horns'-T-shirt, het geïllustreerde Magic O Metal-boek én de CD 'Enter The Metal Realm'. Het T-shirt is verkrijgbaar in de kleur zwart. Zowel kinder- als volwassen maten zijn beschikbaar.
Nu zul je met gemak iedere gitaar kunnen temmen! Het hierboven vermelde baseball-shirt met de afbeelding van de guitar battle van Picu en Alex, het geïllustreerde Magic O Metal-boek én de CD 'Enter The Metal Realm'. Het baseball-shirt is verkrijgbaar in de kleur wit met zwarte mouwtjes. Zowel kinder- als volwassen maten zijn beschikbaar.
Vanaf nu bepaal jij je eigen ritme! Het hierboven vermelde baseball-shirt met de afbeelding van Tommy en Lexie op de motor, het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. Het baseball-shirt is verkrijgbaar in de kleur wit met rode mouwtjes. Zowel kinder- als volwassen maten zijn beschikbaar.
Rob Halford: "Metal is immortal, but we're not". Maak iedere generatie 'Generation Metal' met de hierboven vermelde stoere 'Generation Metal'-hoodie, het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. De hoodie is verkrijgbaar in de kleur zwart. Zowel kinder- als volwassen maten zijn beschikbaar.