Introduction
Spotify
Deezer
Apple Music
YouTube
Verkrijgbaar in onze webshop hieronder of via de links naar de volgende winkels:

SOUNDS
SOUNDS
PLATO MAnia
PLATO Mania
Bilbo Records
Bilbo Records
Kroese
Kroese
Amazon
Amazon
Bookspot
Bookspot
BOL.com
Bol.com
iTunes
iTunes
Steun Magic O Metal
Luister overal naar het album 'Magic O Metal - Enter The Metal Realm'. Trotseer de digitale onderwereld van Magic O Metal en ontvang een link om de 12 originele metal-tracks voor jong en oud overal te kunnen beluisteren.
Word deel van het eerste Magic O Metal-avontuur. Alleen JIJ kan voor een goed einde zorgen! Duik in het avontuur van 'Magic O Metal - Enter The Metal Realm', in dit eerste deel van een serie geïllustreerde verhalen.
Doe je ogen dicht, luister ... en besef dat jij getuige bent van een epische strijd tussen goed en kwaad. De eerste stap in The Metal Dimension is gezet! Magic O Metal is een concept album met 12 originele metal-tracks voor jong en oud in een mooi vormgegeven digipack. Inclusief een 12-pagina tellend booklet.
Verken samen met gitaarheld Picu de wonderlijke wereld van The Metal Dimension en ontdek stap voor stap de vele geheimen die je gitaar te bieden heeft. Speel mee met de The Magic Tab, ontrafel het geheimschrift waarmee gitaarpartijen worden opgeschreven en ga de strijd aan met ... IcePick, Demaginator of Evil.
De eerste 2 origin stories in een reeks van Magic O Metal comics. Duik in de oorsprong van de magische wereld van The Metal Dimension en maak kennis met de meest wonderlijke karakters. Metal met een gezonde dosis humor en humor met een gezonde dosis metal ...HORNS UP!!
Duik in de avonturen van Sam Mercy, volledig met de hand getekend door de destijds 14-jarige Luuk Mennen. Inmiddels is Luuk 15 jaar oud en brengt hij via Magic O Metal het eerste deel van zijn serie Sam Mercy -The Fallen Angel uit.
Pak je kans om zelf de hoofdrol te spelen in The Metal Dimension in dit boek met verschillende scenario´s voor een Tabletop Fantasy Roleplaying Game. LET OP: Deze module kan het best gespeeld worden in combinatie met het Avonturen Handboek van Vechel Fantasy.
Breng met dit boek de magische wereld van Magic O Metal en The Metal Dimension in je eigen (huis)kamer tot leven. Pak jouw plaats in de band - bijvoorbeeld als gitarist, bassist of drummer - en laat de magie jouw talenten tot een hoger niveau tillen!
HORNS UP! Het officiële 'Magic O Metal Horns'-shirt, met daarop het universele teken dat alle metal-fans met elkaar verbindt. Verkrijgbaar in de kleur zwart , in zowel kinder- als volwassen maten.
Picu en Alex, 2 helden uit The Metal Dimension, duelleren op de gitaar. Met dit shirt zal zelfs The Power Pack voor je terugdeinzen! Verkrijgbaar in wit met zwarte mouwen, in zowel kinder- als volwassen maten.
Tommy en Lexie, 2 helden uit The Metal Dimension, trekken er samen op uit. Met dit shirt zal IcePick geen bedreiging meer voor jou vormen! Verkrijgbaar in wit met rode mouwen, in zowel kinder- als volwassen maten.
Nu ben jij klaar voor de ultieme strijd, met deze Generation Metal-hoodie voor álle metal-generaties! Verkrijgbaar in de kleur zwart, in zowel kinder- als volwassen maten.
Magic O Metal bundels
Achter de magische poort bevindt zich een waar audio-visueel spektakel! Je ontvangt het geïllustreerde Magic O Metal-boek én de CD 'Enter The Metal Realm'.
Nu zul je met gemak iedere gitaar kunnen temmen! Het Guitar Adventures boek, het baseball-shirt met de guitar battle van Picu en Alex, het boek én de CD 'Enter The Metal Realm'. Het baseball-shirt is verkrijgbaar in de kleur wit met zwarte mouwtjes. Zowel kinder- als volwassen maten zijn beschikbaar.
Nu ga je voorbereid de strijd aan met IcePick in ware Magic O Metal-stijl! Je ontvangt het vermelde 'Magic O Metal Horns'-T-shirt, het geïllustreerde Magic O Metal-boek én de CD 'Enter The Metal Realm'. Het T-shirt is verkrijgbaar in de kleur zwart. Zowel kinder- als volwassen maten zijn beschikbaar.
Wordt een Magic O Metal guitar hero! Het hierboven vermelde baseball-shirt met de afbeelding van de guitar battle van Picu en Alex, het geïllustreerde Magic O Metal-boek én de CD 'Enter The Metal Realm'. Het baseball-shirt is verkrijgbaar in de kleur wit met zwarte mouwtjes. Zowel kinder- als volwassen maten zijn beschikbaar.
Vanaf nu bepaal jij je eigen ritme! Het hierboven vermelde baseball-shirt met de afbeelding van Tommy en Lexie op de motor, het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. Het baseball-shirt is verkrijgbaar in de kleur wit met rode mouwtjes. Zowel kinder- als volwassen maten zijn beschikbaar.
Rob Halford: "Metal is immortal, but we're not". Maak iedere generatie 'Generation Metal' met de hierboven vermelde stoere 'Generation Metal'-hoodie, het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. De hoodie is verkrijgbaar in de kleur zwart. Zowel kinder- als volwassen maten zijn beschikbaar.
De eerste stappen zetten in de rollenspellen zoals Dungeons & Dragons? Dan heb je met de Verhalenvlam hét middel in huis. En met de bijgevoegde Magic O Metal avonturenmodule speel je straks zelf de hoofdrol in The Metal Dimension.